Alla inlägg under april 2013

Av christine - 6 april 2013 20:59

I dag har jag grundmålat altanen. Det var kallt som attan om fingrarna, men ska det bli klart så ska det. Stefan har varit så duktig såå o handlat mer brädor o sågat o skruvat. Han kände nog att det var på gång, så imorse frågade han om jag ville åka till Ikea, men DEN gick jag inte på!! Annars har jag solat, gått långpromenad, färgat håret o fikat världens godaste kladdkaka som Tova gjorde tillsammans med hennes kompis Emma! Duktiga!


    

Mmmmm.......

Men imorgon får det nog bli ett pass på Friskis!!


ANNONS
Av christine - 5 april 2013 21:31

Idag har jag o tjejerna hälsat på hos "mormor" i Arboga. Gammelmormor hängde också med för hon ville shoppa loss i favoritaffären. När gammelmormor hade provat bh o byxor o blusar en lååång stund tyckte  alla att det var dags för mig att fika (..tjurig) så vi gick till det vanliga fiket o vi satte oss vid det vanliga bordet... Men mysigt ställe, gott kaffe o massor av gamla grejor att köpa om man vill eftersom inredningen består av endast gamla möbler o prylar.  Såklart ingick även en tur inne på Lyktan, sedan var gammelmormor trött o vi åkte hem. 

           

Fortsatte sedan dagen med mer kaffe på en underbart solig altan, en långpromenad med syrran, storstädning av badrummen o nästan dammsuget överallt. Såå himla skönt med fredagsstädning. Stefan o Tilda sitter fullt koncentrerade i soffan med varsin mobil, Tova har en kompis som ska sova över o de spelar spel. Jag sitter vid datorn i lugn o ro med en kopp te o chips = Lovely!

  


ANNONS
Av christine - 4 april 2013 22:33

Första bloggen!

Ehh... hur gör man? Det får bli som det blir så här från starten. I alla fall så har jag tänkt försöka lära mig att lägga upp lite bilder o skriva lite. Det blir nog rätt mycket "vardag" och antagligen rätt lite party o glamour... Eftersom mina barn ännu inte inte vill att jag lägger ut bilder på dem, så blir det här antagligen en riktig ego-blogg med bilder på MOI!! (Stefan däremot säger att han ställer upp på nästan vilka bilder som helst...)  Jaja.. om jag bara kommer ihåg mitt lösen fram till nästa inlägg så finns det ju hopp! 

Har haft ledigt från jobbet några dagar o jag har hunnit med en del grejer som legat på "to do" listan alldes för länge. Har fixat med gamla foton/bilder o målat altanen.  Ska lägga upp några bilder som jag har letat efter jättelänge. Hittade dem i en låda i garaget, de är från företagsrocken o vi var så himla snygga (och unga) i våra specialdesignade klänningar o en nybörjarfotograf (Mika) plåtade oss. Och YES vi gick ända till final!! Passar bra som intro så att bloggen ser lovande ut...utifall någon annan skulle läsa den menar jag.....Nu provar jag! Kolla in pinglorna!

 

 

 

 

 

   
   

 

 

 

 

 

 


   

 


 

 

              

 

   
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se