Alla inlägg under maj 2013

Av christine - 14 maj 2013 08:26

TYPISKT MIG ATT GLÖMMA BORT att jag jobbade KVÄLL idag och INTE dag, vilket jag såklart märkte när jag KOM till jobbet och kollade schemat...... Det var bara att åka hem igen för att komma tillbaka. Tur att jag hade bilen i alla fall! Så jag vinkade hejdå åt alla som jag nyss sagt godmorgon till. Det är lite synd om mig som gick upp 05.30 fast jag kunde ha fått sovmorgon. S var ju hemma och pluggade och kunde ha gått upp med barnen istället. Men nu sitter jag här med Spotify, en kaffe och bloggar så det blev ju rätt bra ändå =)


Av christine - 13 maj 2013 10:30

Åhh vad jag gillar att sitta på framsidans uteplats på förmiddagen. Sol o en STOR kaffe o fågelkvitter o lugn o ro, vad mer kan en sliten tvåbarnsmamma begära?!  Och klockan var bara 09.30, bara att NJUTA!  Sedan gällde Spotify o tvätta, städa, diska, damma varje dag är det detsamma... Nje ska inte klaga för S hade dammsugit hela huset i helgen när jag jobbade =). Men skönt ändå att plocka o pyssla lite för vid kl 15 är det slut på lugnet o ikväll kommer jag vara expert på Europas ALLA länder o huvudstäder (dottern OCKSÅ hoppas jag!). Ska också hinna med ett pass på Friskis, sedan är jag fit for fight för en inte så ansträngande 3 dagars jobbvecka. JIHOO!

                                     


 Jahaa... precis NU ringde fröken från skolan o sa att Tova har ont i halsen o vill komma hem... Ser fram emot fredag = nästa lediga dag (förhoppningsvis).

   

Av christine - 12 maj 2013 22:11

Puh då var jobbhelgen ÄNTLIGEN slut. Kom hem 19, käkade o sedan tog jag o Tilda en LÅNG powerwalk i kvällsolen.  Bra gjort för en blivande tonåring, hon var inte så frivillig precis... Vi pluggade in våra snäckor, körde samma amerikanska radiokanal (.977 Today´s Hits) o GICK!


 


I alla fall hur mysigt som helst att gå tillsammans! Det var knappt jag hängde med hennes långa steg...Nu har vi en överenskommelse, eftersom hon inte sportar utan hellre hänger med kompisar, dator, mobil, film o snacks.... så får hon antingen gå med mig på Friskis eller hänga med på mina promenader. Lite konstigt med detta ointresse för sport eftersom hon mer eller mindre är uppvuxen i en sporthall...Ja ja det kanske kommer. 

                                      

                                 Hon var svår att fånga på bild............



 

 

Sådärjaaa!

 

Ledig i morgon. Ska städa, shoppa, träna, bara sitta vid datorn o dricka kaffe, sola kanske? SKÖNT att få vara hemma SJÄLV en hel dag.

Av christine - 9 maj 2013 20:17

Började dagen med ett sååå GRYMT bra medel/puls pass med Linda. Det är så tufft att jag  brukar frysa o få "ståpäls" på armarna i slutet av passet!  Kolla in bilden på superbebben som gör en perfekt planka! hihi

  

Såhär har jag också gjort idag!



Sedan blev det shopping med tjejerna på Tuna P i några timmar sisådär...Själv köpte jag nya löpardojjor på rea. Hittade inget annat trots att jag SÄKERT provade 20 tröjor. Man ser ju gravid ut i alla tröjor nuförtiden, gillar det INTE.

  

I morgon blir det jobb, ska jobba helg o börjar med fredagkväll, suck! Men då hinner jag i alla fall göra en  riktig "power- walk" på fm o testa nya dojjorna!

Av christine - 8 maj 2013 22:19









I dag har Tilda (o kompisen Johanna) SJÄLVA åkt ner till stan o fixat fiina naglar, UTAN att fråga mamma (jag!!!).  "Det kostade bara 100 kr o det är 4 veckors garanti......o jag har egna pengar ju"

 Ja ja efter att ha skällt lite så fick jag väl erkänna att det var både snyggt o prisvärt o med lite tur så kanske de sitter kvar till skolavslutningen... =)

 

 

Av christine - 5 maj 2013 21:14

Puh vilken helg.. men nu är den över o imorgon får jag gå till jobbet o vila upp mig =)

I fredags var det äntligen dags för 10 års kalaset och tjejgänget kom på fredag kväll. Tova hade väntat läänge för hon blev ju sjuk när vi skulle ha kalaset för 2 v sedan o då fick vi ställa in kvällen innan....katastrof ju! Allt flöt på o efter 3 h var det åter lugnt i huset o Tova var nöjd såklart. 

 

 


Lugnet före stormen...

Tova ville bjuda på tacos o kladdkaka till efterrätt o fin drink såklart (hallonsoda & sprite).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mums mums...

 

 

 

 

 


 

 

 

 


2 minuter var o alla väntade snällt...

 

 

 

 

Lördag

På lördagen gjorde vi en utflykt till Parken Zoo o det gjorde tydligen alla andra också! Smockfullt eftersom det var gratis såklart. De hade en dinosaurie- utställning som vi ville kolla in o Tova tog med kompis Emma, t o m Stefan följde med! Sedan långpromenad, städning o bakning inför släktkalaset på söndag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grrr... Tyrannosaurius Rex var i naturlig storlek. Ja ja sedan gick vi o kollade i djurparken o blev SÅÅ TÖRSTIGA o sugna på slash!






 


Himmelriket för en 10 åring!






 Vilken ska jag välja? Tur att man får blanda!

 

 

 

Söndag

På söndagen var det dags för släktkalaset. Höjdpunkten trodde jag skulle bli att Marielle tog med sig den nya lilla hundvalpen Freddy som var hur söt som helst. Men höjdpunkten var faktiskt när min lilla mamma fick för sig att hoppa studsmatta. Bra gjort för att vara sjukpensionär med MS!!!!!

 

 

 





 

Min fina lillasyster Marielle med fina vovven.






 


Grrrr...






 

Som en liten hårtuss...





  

 

Här står min mamma o funderar på om inte hon också ska hoppa minsann...Fast ingen trodde väl att det skulle hända. Tänker lägga ut alla bilder för de blev så himla bra o lyckan lyser i ögonen när hon hoppar tillsammans med barnbarnen!






 

Det var inte så lätt att komma upp...





  


Lite försiktigt i starten....





 



Så dääär ja.  Jihoo!








 
















 








 











Hann också med ett pass på friskis o avslutade med en långpromenad i kvällssolen! 




 























 

 

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards