Alla inlägg under december 2014

Av christine - 21 december 2014 15:53

Glömde avboka mitt cirkelgym pass idag så det var ju bara att åka för att undvika "prick". Puh!

Av christine - 20 december 2014 22:20

Började dagen med CirkelgymX Flex 90 min. Grymt och bra pass. Sen en sista julshopping (klar!) och mumsigt fika på Expressohouse med Tilda. Vet inte vart resten av dagen tog vägen...men sen blev det myskväll och paketinslagning. Tjejerna är såå nöjda när det prasslas.

Av christine - 19 december 2014 21:31

Pluggade, tvättade, åkte till soptippen, hämtade ut mediciner till mormor, hälsade på hos mormor, lämnade alla gamla LP skivor till röda korset, storhandlade, tvättade köksgolvet, fixade tacos till kvällen, bakade mumsiga saffransskorpor sen glögg och mediamys med tjejerna.

Av christine - 19 december 2014 20:36

Första bilden från mobilen, jihoo! En helt ny värld har öppnat sig...äntligen kan jag lägga ut bilder på bloggen, Tack Tilda!

Av christine - 19 december 2014 20:11

Testar från mobilen...med teknisk support från tonåringen förstås! Snart slänger jag ut min nya dator från balkongen och köper en ipad air istället.

Av christine - 14 december 2014 21:15

Pluggade tills det var dags för Tildas show med Let´s Move. Vi hade bokat biljetter till första föreställningen kl 13 på Teatern. (Ella hade sin show på lördagen). De var SÅÅ duktiga! I år bjöds det tom på fika. Detta blev tyvärr också min lunch.. 2 pepparkakor och en skumtomte. Efter showen skulle jag träna men hann inte till passet i tid. Tänkte att jag kunde köra lite lätt stakning en stund i alla fall. I omklädningsrummet träffade jag en tjej som jag haft som träningspartner på cirkelgym. Hon frågade glatt om jag skulle med på Box passet?? Synd för mig att jag råkade gå på sista passet för terminen och ledaren hade som överraskning lagt på både extra tid och övningar. Puh! Min nya kompis är väldigt trevlig fast jag knappt förstår vad hon säger. Jag frågade vad hon hette. Sedan frågade jag hur det stavades. Sedan frågade jag en gång till hur det stavades. Avslutade lite skamset med att fråga IGEN vad hon hette. Gav upp och sa: ok om jag kallar dig "Cherry"? Så thailändskan Cherry och jag boxades och svettades ihop hela passet: perfekt då vi var lika "stora".


Handlade och åkte raka vägen till Mc Donald´s! Imorgon blir det skivstång: kommer göra ONT...

Av christine - 13 december 2014 22:59

Sovmorgon.

Tjejerna är egentligen hos Stefan. Men idag ville Tova "hänga lite med mig" så vi åkte ner på stan för att julshoppa och fikade med Nettan, Pelle & Eric. Tova åkte pulka på den första snön (fanns knappt nån kvar men vill man så går det ju!) och blev hämtad av S på kvällen. Färgade håret och började på en ny bok. Jag som skulle plugga..

Av christine - 13 december 2014 22:45

3:e lediga dagen... börjar få TRÅKIGT. Och någon sovmorgon har det ju inte blivit direkt. Tovas mobil ringer 06:00. Hon stänger av snoozen. Jag blir snoozen. Jag får ligga och ropa " upp nuuuu" ett par gånger tills klockan är halv sju. Då vill hon att jag går in och drar av täcket om hon inte har gått upp. Grymt men effektivt! 


Skjutsade båda tjejerna + en kompis till skolan och sen blev det kaffe och dator innan pulspasset på Friskis. Var duktig och körde stakmaskin både före och efter passet. Fixade lite hemma och skruvade ihop barstolarna innan jag åkte till Lillis för att äta tacos, dricka vin och kolla på Idolfinalen (som jag missade förra veckan då jobbet ringde PRECIS när jag gosat in mig i soffan med glimmande ljus och godis). Lovade Lillis man att jag inte skulle bli så onykter den här kvällen och det gick ju riktigt bra. Cyklade hem i snöovädret.


Ovido - Quiz & Flashcards