Alla inlägg under februari 2015

Av christine - 8 februari 2015 19:45

Lite surt att det inte blev prick 2 mil, ser ju så mycket roligare ut i statistiken då... Den här gången fick jag trevligt sällskap av både Pelle och solen. På em åkte jag, tjejerna och mamma till Nettan för att gratta och fika. Hur ska jag orka jobba efter den här helgen? Jag är TRÖTT och har ont överallt. Nu får det bli en Ipren och en kopp te. 


Av christine - 7 februari 2015 14:00

Jamen såklart, det är ju lördag! Som vanligt jobbigt och ovanligt trevligt också. Känner mig lite stolt: idag blev jag tillfrågad att köra med de 3 stora starka tjejerna. Smidigt att slippa hålla på och krångla med vikter fram & tillbaka nu när vi blev någorlunda "jämlika" haha. Jag lägger till det på min EGO lista för det kan jag verkligen behöva.


Snart Erikslund med Tilda och Oskar för lite shopping. I kväll: MELLO och myspys med Tova. Det KAN ju hända att vi dricker Cola och äter chips...

Av christine - 6 februari 2015 16:45


Härligare kunde det bara inte bli. Avbokade snabbt skivstångpasset och slängde mig ut i Odlarspåret i stället. Blå himmel, sol, gnistrande snö, en minus och helt vindstilla. Dessutom var jag nästan helt ensam, så det var bara jag och skogen. Åkte 1,4 mil och njöt av varje stavtag. Njaa.. nästan i alla fall. Efteråt satt jag på bagageluckekanten och drack vatten och SOLADE. ÅÅÅÅÅ! Livet kunde endast ha blivit lite bättre med en termos, fika och trevligt sällskap. Men detta fick duga!


I kväll blir det myspys de luxe för Tova stannar hos mig denna helg också. 

 


Av christine - 4 februari 2015 18:53

Tentan i "Hjärtsvikt" är godkänd och nu är jag KLAR med kursen! Inga fler torsdagkvällar som behöver tillbringas i en kall skolsal med kurrande mage och samtidig stress över barn eller att jourtelefonen ska ringa... Å vad jag var duktig!

Av christine - 2 februari 2015 21:30

Specialist tandläkare och röntgen för 2000 spänn, lönesamtal och cirkelgym. Kan ju alltid hoppas att lönen blir bra...

Av christine - 1 februari 2015 22:00

I dag har jag lyckats med att irra bort mig i Vilstaskogen. Tänkte köra milen men efter ett tag kändes det som jag körde runt runt runt. Inga skyltar så lång ögat nådde. Och de som fanns var översnöade. Så jag åkte på. Men till slut blev jag LESS. Tydligen åkte jag åt fel håll också eftersom flera gubbar hojtade det åt mig. Fast jag höll åt vänster som man skulle. När jag möter den hojtande gubben ännu en gång och han hotjar ju fortfarande åt mig, så stannar jag. Tydligen befann jag mig inte alls i Vilstaspåret längre, utan på något slags Skogstorpsspår. Och han hade träffat damer förut som irrat bort sig på samma sätt. Han var väldigt trevlig och hjälpsam.


Tipsade mig om att det enklaste var att vända och åka tillbaka till eljusspåret och om jag svängde av där han hade lagt ut granris (!) så skulle jag komma rätt. Åkte vidare och till slut såg jag granris och svängde. Kom ut NÅGONSTANS på mil spåret igen. Bara att åka på. Efter en stund mötte jag några tjejer som hojtade att jag åkte åt FEL håll. MEN VAD F...N.??? Kom ner samma väg som jag hade åkt upp men jag var bara glad att äntligen få SLIPPA denna hemska skog. Vet ej hur lång denna tur blev. Utanför raststugan stog en tjej med papper och penna och undrade om hon fick ställa en fråga (vilket hon säkert ångrade...) " Vad tycker du kan förbättras med Vilstas friluftsområde"?  





Ovido - Quiz & Flashcards