Alla inlägg den 20 april 2013

Av christine - 20 april 2013 22:42

Vaknade till en knallblå himmel o fick känslan att det var dags att ta ner påskfjädrarna från busken idag. När jag ändå var igång att ta bort fjädrarna så fick jag känslan att jag även borde ta bort julbelysningen från samma buske... Äh den får sitta kvar ett tag till. 




 












Sedan ett pass på Friskis o sen hem o luncha o sen ut på altanen med en stor kaffe. Helt underbart, solade i bikini utan att frysa! Ställde ut mitt stackars olivträd  i solen o hoppas på att det piggar på sig, det består nuförtiden endast av en ynklig pinne. Mins syrras olivträd däremot som hon glömde bort nere i källaren är FULL av små blommor o blad.



 

Palliativ vård pågår.





 

Ja ja så glad man kan vara då... Här är min syrra o hennes olivträd! Jag har i alla fall lyckats med att få en av fem pelargoner att överleva vintern, alltid något ju.






Hittade 2 biobiljetter som gick ut imorgon  men ingen i familjen ville gå med mig på NÅGON film så jag panikringde syrran som gärna hängde med. Innan bion hann jag o Tova skruva ihop utemöblerna som ska bli vår 3:e uteplats på det enda stället där det är sen kvälls- sol. Så nu är jag nöjd när jag har uteplatser för alla soltimmar! Enkla o billiga möbler men perfekt för en bok o en kopp te!  Parasollet kommer snart!


 






Ovido - Quiz & Flashcards