Alla inlägg under juni 2013

Av christine - 13 juni 2013 21:30

Började dagen med en power walk i regnet. Den här gången fick jag oväntat sällskap av Stefan! Sedan hade Tova tid hos tandläkaren och hon var sååå duktig och satt still och lät tandläkaren plasta in en tand!!!! Efter det åkte vi till IKEA och shoppade nya kuddar, krokar, muggar mm. Vi hann med både fika och äta glass. Laddar upp inför min extrainsatta jobbhelg fre- sön. Jihoo. Så nu kommer det inte hända så mycket mer på 3 dagar..... Ska bara fortsätta kvällen med att sitta här vid datorn, dricka te och lyssna på Lundell.

 

Bröllopsavdelning på IKEA. Jaja...Tova ville absolut att vi skulle ställa upp för fotografering. Visst är vi söta?

 

Tovas kompis ville jättegärna följa med, både till tandläkaren OCH Ikea. 


                       

                                  De nya kuddarna och muggarna!

Av christine - 13 juni 2013 09:45

Hade ju inte tänkt att skriva om jobb här men nu var det ju lite "special" så... Efter jobbet var det invigning av det nya MR huset som var riktigt tjusigt. Men så kostade det ju lite också. Rundvandring, mingel, vin, mat och underhållning med Walter Kurtsson och "Grabbarna". Efter några glas vin så var det faktiskt riktigt ROLIGT och det var längesedan jag skrattade så. Vi var nog ca 80 st blandade SSK, USK, fysiker, läkare, chefer, sekreterare mm. Var ju tvungen att cykla till jobbet på morgonen så att jag kunde vina lite, och det gör jag inte om. Cykla alltså. Svettig blev jag och ögonen bara rinner hela tiden. Men kom i alla fall hem skapligt vid 22 och familjen var vakna. Sussade gott och vaknade med huvudvärk =)

 

Lokala kändisen Walter. Urkassa bilder, jag vet.


 







Av christine - 10 juni 2013 19:15

En vacker dag när jag kom hem från jobbet, så såg jag ett par STORA skor i hallen som jag aldrig hade sett förut. Men nu står de här lite då och då. Jaa.. nästan varje dag faktiskt. Jag har bara sett honom skymta förbi som hastigast och sedan är de instängda på rummet i timmar. Men Tilda verkar nöjd! Sååå vi får väl hälsa Oscar välkommen till familjen! Och kolla in vad fint han ställer skorna, VARENDA GÅNG! 


 

Av christine - 8 juni 2013 20:15

Idag fick vi gå upp tidigt för att hjälpa Marielle att flytta till en större lägenhet. Stefan fick ont i ryggen direkt.. och pappa hade ont i knän och höfter, så Pelle, jag och Marre fick JOBBA. Sedan åkte vi hem och jag började måla utebordet och taket. Så nu har jag nackspärr och en massa färg i håret. Ingen orkade laga någon lunch så vi åt glass och jordgubbar istället... Tjejerna var överlyckliga (men på kvällen fick de i alla fall grillat). Här kommer lite bilder från dagen.

 

Såklart att en 20 åring ska bo på Söder.

 

 

 

 Freddie.

 

Min stiliga pappa.

 

 

 

 

 

Så här fin kan man bli när man en BLÖT kväll får för sig att stå på händer på en stenmur och det inte går så bra...Tur att tänderna sitter kvar Marre!


 

Tova och Tilde ritar hemma på gatan.

 

 

Nu ska det bli vitt under taket, istället för grågrönmögel.


 

Utebord före målning.

 

Och efter, men får nog ta en omgång till.


 

Jag tvingade ut Tilda på kvällspromenad igen.

Tova fotar oss innan vi pluggar in våra Iphones. Jag brukar fråga Tilda om hon vill gå och prata eller lyssna på musik. Gissa? Ja ja hon följer med i alla fall.


Nu ska vi ha filmkväll! 

 

 

 

 

 

 

 

 


Av christine - 7 juni 2013 21:52

Jaa roligare än så här blir det nog inte. Tjejerna har haft sina kompisar Isabelle och Tilde här. Men nu sitter de helt förslappade i soffan, äter chips, kollar på tv och spelar candy crush samtidigt. Jag passar på att sitta vid datorn och lyssna på musik (Melissa Horn) och chattar lite med Maria. Har kollat upp några hotell som vi kan sova på när vi ska på Depeche konserten den 27/6. Sist bodde vi på Hilton och hade det såååå bra. Tänk att vi har blivit så gamla och har sett dem sååå många gånger, men ändå orkar vi åka varje gång de kommer. FAST vi har ju sittplatser förstås...Maria (nu 4 barn) tycker nog att det ska bli SEMESTER att bara behöva hålla reda på mig!

Av christine - 5 juni 2013 21:46

Toppendag! Idag har jag varit leeedig och jag har inte varit rastlös alls. Gårdagen var ju desto mer händelserik så idag var det softa som gällde. Tjejerna var också nöjda på sina håll. Tilda hade sin andra "dejt" med samma kille och de stängde in sig på rummet i flera timmar med persiennerna nerdragna.... hm....Och Tova hade Ronja här hela dagen och lekte för fullt. Själv började jag dagen med en långpromenad i solen, fm kaffe, sedan god lunch från igår (så vi slapp laga: sköönt). Sedan några timmars shopping på Tuna P, hem till em kaffe, solade på altan och avslutade med ett pass på Friskis & Svettis. Nu har deras sommarschema kommit och är som vanligt URKASST! Vad gör alla bra ledare på sommaren? De måste väl också träna?? Har i alla fall kryssat i de pass som är OK (vissa är på "svarta listan"...) och sätter upp den på kylskåpet!  Då kanske det blir av någon gång i alla fall. Behöver också komma igång med rullskidorna snart: ska ju åka Öppet spår nästa år!

Nu blir det sussa av för imorgon ska jag tyvärr jobba. Bara att hålla ut, 4 veckor kvar till semester.

Av christine - 4 juni 2013 23:00

Sommarlov! Lundbyskolan firar på kvällen med uppvisning på scenen i Parken Zoo. Som vanligt var det fullsmockat av människor. När Tova kom hem från skolan stod jag beredd med locktång och lösnaglar för det hade hon BESTÄMT! Sedan var hon helt handikappad och behövde tom hjälp på toa för hon var så rädd om naglarna...Jag fick rycka in när det ropades "färdig" (nu blir hon jättearg när jag skriver det här...). Toppenavslutning med fint väder och bra anordnat av alla lärare som vanligt! Alla klasser visar ju upp sig, en del skriver egna låter/ texter och slutklämmen är att lärarna alltid sjunger någon låt från melodifestivalen. I år var det Sean Banans "Copacabanana".


Sedan gick vi hem och Tilda hade skavsår och fick gå barfota. Farmor och farfar skulle bjuda på smörgåstårta och efterrätt hemma hos oss. Tjejerna fick springa och köpa nuggets på MAX så de var oxå nöjda. Vid 2130 åkte de hem och nu pustar vi ut efter denna dag. Eftersom svärföräldrarna skulle komma hit så har vi STÄDAT hela dagen, samt att jag var tvungen att klippa Stefan för att han överhuvud taget skulle kunna visa sig ute bland folk... Så det har varit full rulle hela dagen. Puh, skönt att var ledig imorgon oxå. Här kommer lite bilder från dagen.

Farmor och tjejerna.




Tovas lösnaglar. Hon är sååå stolt (i skrivande stund har de såklart redan lossnat...).

 



 



 

 

Kramkalas. Tilda slutade ju 6:an och börjar ny skola i höst. 


 

 

Dags för lärarnas uppträdande, vad ska de hitta på??


 

Tjejen framför hade en väldigt spräckt Iphone...


 



 

 

På väg hem och Tilda har ONT i fötterna pga blodiga skavsår. Ska man vara fin får man lida pin heter det ju.


Aj aj aj.  


 


Farmors fina och goda smörgåstårta.


Slut för idag!















Av christine - 2 juni 2013 23:00

I dag har vi upplevt vår första gympauppvisning (3 h...) och fler lär det nog bli, så det är bara att vänja sig. Tova var såååå duktig. Vissa är ju proffs redan, jag förstår bara inte hur de kan böja ländryggen sådär åt fel håll (bakåt)...Kan aldrig vara bra. Efter uppvisningen fick föräldrarna prova på!  På em var det kalas hemma hos syrran för kusin Ella som fyllde 9 år hipp hipp. 

  Landslaget nästa?


 


 

Aj aj aj...


                                     







 

                          




         




Ovido - Quiz & Flashcards