Alla inlägg den 16 juli 2013

Av christine - 16 juli 2013 23:30

Kolla in vad Tova vann idag! Vi skulle precis gå hem efter en toppendag i Parken och hon skulle bara köpa EN lott på chokladhjulet...Gissa vem som glatt skuttade hem med ett stort paket. Helt otroligt, jag menar hur stor är chansen egentligen? När vi kom hem skulle paketet öppnas och kontrollräknas såklart och kexchoklad delades ut till släkten. Sedan sa Tova: "nu är det BARA 26 st kvar..." Nu vet vi alla fall att det får plats 36 st i ett sådant stort paket. Även fast Tova sa att hon inte gillade kexchoklad så mycket...tryckte hon ändå i sig 2 st. Gottegris! 

 Lycka!


 

Åkpass, ZOO, fika och sol. Hann tom läsa min bok medans barnen lekte. Skön dag.

 

 

Ella har ätit Slush, den gröna smakade lime och vad godast. Hmm snacka om färgämnen, säkert jättenyttigt...

 

 

 

 

Vi kollade när lejonen skulle få sina finfina hönor eller vad det nu var. De kastade dem över våra huvuden så fjädrarna rykte! Uh...

 

 

Ett, två och ..... Spännande tyckte barnen, men lejonen var sisådär roade och lufsade fram till maten.

 

Sötnosar.


  

Nu går vi hem. Vi skyndar oss så de inte ska smälta i solen. Det var TUNGT att bära, men värt det! Bara att bita ihop ju.

 

När vi kom hem öppnades paketet direkt. Efter noggrann räkning: 36 st i paketet.


Jahadå.. det var ju kul... men sedan var det ju tyvärr bara att börja "bränna". Tog en långpromenad i kvällsolen och jag gick så fort mina små ben kunde pinna på! Fixade nytt personligt rekord enligt Runkeeper. Skönt att komma igång med träningen igen efter förkylning och semester. Hade gått upp 3 kg på 3 veckor! Inte klokt vad jag har slappat, ätit chips, hamburgare, strips och frukost med massor av fil o flingor o mackor med salami på. Hur gott som helst men nu får det bli bättring. Imorgon är det äntligen Lindas RYSARPASS. 

Ovido - Quiz & Flashcards